M-Around

Az M-Around Kft. 2016-ban alakult, három oktatási szakértő kezdeményezéseként, hogy tudásukat és tapasztalataikat felhasználva bevonják az embereket az egész életen át tartó tanulás folyamatába.

Az M-Around Kft. különböző területeken működik, amelyek kapcsolódnak az emberi erőforrások fejlesztéséhez, az oktatáshoz, a képzéshez és a szervezetfejlesztéshez. A megalakulás óta különböző projektek elindításában vettünk részt, amelyek az oktatás különböző szintjeire és rétegeire összpontosítanak. Jelenleg Erasmus + KA2, KA1 nemzetközi projektekben és hazai soft és infrastruktúra fejlesztési projektekben veszünk részt, illetve segítjük a cégeket a projektjeik kidolgozásában és megvalósításában. Aktívan közreműködünk EFOP, TOP, GINOP és VP projektekben, együttműködő szakértő munkatársaink száma 6-8 fő.

Az M-Around Kft. aktív kezdeményezője a helyi innovációknak, és különböző szervezeteket von be olyan tevékenységekbe. Így aktív kapcsolatot tart fenn a helyi általános iskolával, óvodával, könyvtárral, idősgondozó központtal, civil és ifjúsági szervezetekkel, vállalkozásokkal és Maroslele Községi Önkormányzatával. 

Széles nemzetközi hálózatának köszönhetően az M-Around Kft. a holland, dán, francia, finn oktatási szervek fogadó partneri szerepét tölti be, és tanfolyamokat, tanulmányutakat, szakmai gyakorlatot szervez az alkalmazottak és a tanulók számára is.