Portugáliában folytattuk a közös munkát

2021.12.01

Köszönhetően a lehetőségeknek és a projektcsapat elkötelezettségének, 2021. november 24-én és 25-én nagyon hatékony és intenzív szakmai projekttalálkozón folytattuk a közös munkát.

A partnerek az első személyes találkozást követően dolgoztak a kompetenciatérképen és minden csapat kidolgozta a saját verzióját. A találkozón több órás műhelymunka során összevetettük az egyes verziókat, ütköztettük véleményünket, megbeszéltük az érveinket és kiemelkedően konstruktív közös munka után kialakult a közös álláspont, elkészült a közösségi programszervezők kompetenciatérképe.

Az intézkedési terv kidolgozása során következő lépésként PEST analízist végeztek a partnerek és azt elemezték, hogy melyek azok a politikai, gazdasági, társadalmi és technológiai folyamatok és tényezők, amelyek meghatározzák a felnőttkori tanulás informális színtereit és a közösségi programok tanulási célú megvalósítását. Következő lépésként megfogalmazták, hogy melyek lehetnének egy olyan szervezet fő funkciói, amely kis közösségekben játszik fontos szerepet a tanulási célú programok és a felnőttkori tanulási tevékenységek szervezésében.

Természetesen áttekintettük a projekt alakulását, az adminisztratív teendőket és az elkövetkező időszak eseményeit is. 

Köszönjük a részvételt minden partnerünknek és a szervezést a Bragamob munkatársainak!

Találkozunk Hollandiában!