Mik azok a szervezeti "fájdalompontok"?

2022.07.10

A szervezeti fájdalompontok (angolul pain point) azokat a helyzeteket, problémákat jelentik, amelyek hátráltatják a hatékony és kreatív fejlődést és - mivel csak a tüneteiket kezeljük - újra és újra visszatérnek egy szervezet működése során.

2022. májusában, a hollandiai partnertalálkozónk során a projektpartnerek egy izgalmas workshop keretében elemezték a közösségi programok szervezésével foglalkozó szervezeteket, leírták azok működését és előzetes felméréseik alapján ötleteltek a potenciális fájdalompontokról. A következő lépésben minden partnerszervezet egy konkrét működési területre koncentrálva fogja majd kidolgozni a listáját, amelyet külső partnereivel közösen értékel. A végső listát a következő partnertalálkozón, Csíkszeredban állítjuk össze és ez képezi majd az alapját a 40 fájdalompontra kidolgozott intézkedési tervnek.

Az Ön munkahelyén milyen problémák fordulnak elő újra és újra? Miért nem tudják ezeket hatékonyan és véglegesen megoldani? Ha foglalkoztatják ezek a kérdések, keressen bennünket az info@crecomproject.eu email címen!