12 hónap eredményei

2022.05.23

Projektünk félidőhöz érkezett és ennek nyomán összefoglaljuk, hogy mi is történt az első 12 hónapban velünk, hogyan kezdtük meg, majd folytattuk a közös munkát, és meddig jutottunk.

  • Gyakorlott projektmegvalósítóként pontosan tudjuk, hogy az eredeti terveket a legtöbbször számos olyan dolog befolyásolja, amely előre nehezen tervezhető. Mi is szembenéztünk nem várt eseményekkel, újabb covid-hullámmal, szervezeti változásokkal, és személyi kapacitási nehézségekkel is. Mindezek ellenére azonban, köszönhetően Partnereink hozzáállásának, a kommunikáció rendszerességének és hatékonyságának, projektünk előrehaladása kiváló.
  • A leginkább a tréningfejlesztésben értünk el kimagasló eredményeket és hamarosan elkezdjük az e-learning tréning platform tesztelését.
  • A szervezetek számára kidolgozásra kerülő intézkedési terv egy olyan, instant megoldásokat kínáló anyag lesz, amely a szervezetek jellemző működési területein a legjellemzőbb problémákat, a mindig vissza-visszatérő nehézségeket veszi sorra. Kidolgozásakor azt az elvet követjük, hogy valódi problémákra, valódi válaszokat adjunk. Ehhez a partnereknek maguknak is mélyre kellett ásnia a közösségi programszervező szervezetek működésének megismerése terén.
  • Hamarosan az elkészült termékeink kipróbálása és tesztelése következik, amelyhez várjuk az aktív és lelkes, elhivatott kollégák jelentkezését. Ha civil szervezőként, programszervezőként, felnőtt tanulási szakemberként dolgozik és érdekli, hogy milyen kreatív lehetőségek állnak a szervezetek és szakemberek előtt, jelezze ezt nekünk!