BragaMob

APLICACAPROPOSTA, más néven Braga Mobility Open, röviden a Bragamob, 14-20 alkalmazottal rendelkező kkv Braga-ban; egy tapasztalt mobilitási vállalat, amely jelentős számú résztvevőt fogadott a Leonardo da Vinci projektek (az utolsó program LLP 2013-ig) és a közelmúltban Erasmus Plus keretében.

A társaság küldetése az oktatási, kulturális, társadalmi, szabadidős és szórakoztató tevékenységek kidolgozása, megvalósítása és elősegítése, a multikulturális tapasztalatok minél több emberhez való eljuttatása, a legmagasabb szakértelemmel. 

A Bragamob kapcsolatai az oktatási és üzleti szektor számos szereplőjével kiépült és aktív a magán- és önkormányzati és kormányzati szervekkel is helyben és Európa-szerte. 

A Bragamob emellett vezetők és technikai megvalósításban részt vevő szakemberek számára is személyre és szervezeti igényekre szabott szolgáltatásokat is nyújt, elsősorban a projektmenedzsment területén.

A helyi irodák széles hálózatával és szakemberekből álló csapattal Braga város több, különböző szakmai területen tevékenykedő intézményével létesített kapcsolatot, amely megfelel az Erasmus + programok keretében a Braga mob-ban részt vevő szervezetek / partnerek igényeinek. A helyi emberek csapata felbecsülhetetlen, különleges programokat hoz létre és adaptál, mindig megfelel mindkét fél igényeinek. A belső és külső kapcsolatok hatalmas hálózatának előnye az egyszerű kommunikáció és a hatékony működés.

website: https://www.bragamobilityopen.com/