We hebben ons werk samen voortgezet in Portugal

01-12-2021

Dankzij de mogelijkheden en de inzet van het projectteam hebben we ons werk samen voortgezet in een zeer efficiënte en intensieve professionele projectbijeenkomst op 24 en 25 november 2021.

De partners hadden aan de competentiekaart gewerkt na de eerste face-to-face bijeenkomst en elk team ontwikkelde zijn eigen versie. Tijdens de bijeenkomst brachten we verschillende uren in workshops door met het vergelijken van de verschillende versies, het uitwisselen van standpunten, het bespreken van onze argumenten en, na uiterst constructief gezamenlijk werk, bereikten we een gemeenschappelijk standpunt en werd de Community Programme Managers Competency Map afgerond.

De volgende stap in de ontwikkeling van het actieplan was het uitvoeren van een PEST-analyse van de politieke, economische, sociale en technologische processen en factoren die de informele settings voor volwasseneneducatie en de levering van gemeenschapsprogramma's voor leren bepalen. Vervolgens formuleerden ze wat de belangrijkste functies zouden kunnen zijn van een organisatie die een belangrijke rol speelt bij de organisatie van leerprogramma's en activiteiten op het gebied van volwasseneneducatie in kleine gemeenschappen.

Natuurlijk werden ook de ontwikkeling van het project, de administratieve taken en de gebeurtenissen van de komende periode doorgenomen.

Dank aan al onze partners voor hun deelname en aan de medewerkers van Bragamob voor hun organisatie!

Tot ziens in Nederland!