Vergadering in Hongarije

25-10-2021

In de vierde maand van het project hadden we, dankzij de versoepeling van de internationale regelgeving, eindelijk de gelegenheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten.

Op de laatste dag van september kwamen de projectpartners samen en brachten anderhalve dag door in Maroslele, Hongarije.

Naast het zeer intensieve professionele werk en de belangrijke discussies over de toekomstige richting van het project, hadden we tijd en energie om elkaar te leren kennen en informeel te praten over onderwerpen die verband hielden met het project of er totaal anders over dachten.

Als resultaat van de partnerbijeenkomst identificeerden we de belangrijkste elementen waarlangs de ontwikkeling zal doorgaan en samen brachten we in een workshop de inhoud van het te ontwikkelen trainingspakket dichterbij.

Tijdens het groepswerk identificeerden we eerst de 8-10 belangrijkste activiteitengebieden die belangrijk zouden kunnen zijn in het dagelijkse werk van onze doelgroep en vervolgens bespraken we deze om de vier belangrijkste activiteitengebieden te identificeren waarop we ons zouden willen richten.

1. Een programma implementeren

2. Communicatie, sociale processen

3. Het programma voorbereiden en beheren

4. Verschillende methoden op een veilige manier gebruiken