Resultaten over 12 maanden

23-05-2022

Ons project is nu halverwege en we geven een overzicht van wat er in de eerste 12 maanden is gebeurd, hoe we zijn begonnen en zijn blijven samenwerken en hoe ver we zijn gekomen.

Als ervaren projectuitvoerders weten we dat aanvankelijke plannen vaak worden beïnvloed door een aantal zaken die van tevoren moeilijk te plannen zijn. We hebben ook te maken gehad met onverwachte gebeurtenissen, een nieuwe golf van covid, organisatorische veranderingen en capaciteitsbeperkingen van het personeel. Ondanks dit alles is de voortgang van ons project uitstekend dankzij de houding van onze partners en de regelmaat en efficiëntie van de communicatie.

We hebben uitstekende vooruitgang geboekt in de ontwikkeling van trainingen en zullen binnenkort beginnen met het testen van het e-learning trainingsplatform.

Het actieplan dat zal worden ontwikkeld voor organisaties zal een materiaal voor directe oplossingen zijn dat de meest typische problemen en terugkerende moeilijkheden in de typische operationele gebieden van organisaties zal aanpakken. Het zal worden ontwikkeld op basis van het principe om echte antwoorden te geven op echte problemen. Om dit te kunnen doen, moesten de partners zelf diep graven in de werking van de organisaties van het communautaire programma.

Binnenkort gaan we onze producten testen en uitproberen en we zijn op zoek naar actieve en enthousiaste collega's die zich hiervoor willen inzetten. Werk je als burgerorganisator, programmamanager, professional in volwasseneneducatie en ben je geïnteresseerd in de creatieve mogelijkheden voor organisaties en professionals, laat het ons dan weten!